Kaipaatko tapahtumaasi hauskaa ja erilaista oheisohjelmaa?
Maisteri Kyrön hämmästyttävä väärän käden muotokuva-automaatti on palvelu, jonka voit tilata tapahtumaasi. Piirrän nopeita muotokuvia osallistujista rennosti ja ilmeikkäästi väärällä kädellä.
Väärän käden muotokuvat perustuvat nopeisiin, livenä tehtäviin mustavalkoisiin muotokuviin (rajauksena ns. ”rintakuva”), eli fokus on kasvonpiirteissä ja siinä, miten saan henkilöistä enemmän persoonaa esiin, kun piirrän heidät heikommalla kädelläni.
Teen muotokuvat digitaalisesti tabletille, jotta myös yleisö voi seurata piirtämistä samanaikaisesti erilliseltä ruudulta, valkokankaalta tai seinältä, johon tabletin näyttö peilataan. Piirrettävä saa muotokuvansa suoraan sähköpostiinsa ja voi halutessaan jakaa kuvansa sosiaaliseen mediaan vaikka heti!​​​​
Kuvamateriaalia käytetty Grafia ry:n luvalla.
Yksittäiset muotokuvat
Piirrän myös yksittäisiä asiakkaita. Yhden muotokuvasession hinta on 65 € (sis. alv 24 %) ja tulostetun kuvan kanssa 79 € (sis. alv 24 %). Piirustuspaikkana toimii studio Super 8 Helsingin Kalliossa viikonloppuisin tai sopimuksen mukaan.
Tarina muotokuvien takana
​​​​​​​Vuodesta 2009 saakka olen piirtänyt luonnoskirjaa kohtaamistani ihmisistä. Piirrokset ovat olleet nopeita, havainnosta tehtyjä muotokuvia, jotka olen piirtänyt oikealla, eli "väärällä kädelläni" (olen vasenkätinen). Aloin piirtää heikommalla kädelläni löytääkseni uusia tekemisen tapoja, mutta nopeasti huomasin, että piirroksiin saa enemmän luonnetta kun piirtää väärällä kädellä. Sääntönä on, että kuva piirretään ns. ”kerralla purkkiin”, eli kuva on sellainen kuin on, eikä jälkikäteen tehdä korjauksia.
Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen piirtänyt muotokuvia myös toimeksiantoina järjestöille, yrityksille, yksityishenkilöille ja aikakauslehtiin.
Galleria
Ota yhteyttä!
Pyydä tarjousta tai kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen antti@anttikyro.com! Tarjousta varten mainitse ainakin tapahtumasi luonne, ajankohta (päivämäärä ja kellonaika), kesto, osallistujen (arvioitu) määrä sekä sijainti ja onko paikan päällä mahdollista käyttää muotokuvien esittämiseen tv-ruutua tai jotain muuta näyttöä tai projektoria. Kerro myös oletko yksityishenkilö vai edustatko yritystä. Huom! Maisteri Kyrö toimii toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulla.
Lähetä
Kiitos yhteydenotosta!
Maisteri Kyrö!
Maisteri Kyrö on graafinen suunnittelija ja kuvittaja Antti Kyrö, joka on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston Taiteen ja suunnittelun korkeakoulusta. Kyrö toimii tällä hetkellä freelancerina, ja on kuvittanut lastenkirjoja, tehnyt lehtikuvituksia, toiminut aikakauslehti-AD:na ja ohjannut lyhytanimaatioelokuvan.
Kuva: L. Karlin